Kookworkshop: Gek op groente ?!

Tijdens deze workshop leer je hoe je met verschillende groenten heerlijke warme en koude Italiaanse gerechten maakt, die je kunt serveren voor de lunch, lekker bij de borrel of als hoofd- of bijgerecht.

Bij binnenkomst word je verwelkomt in de keuken van A’ Maggiore. Hier kun je alvast in de Italiaanse sfeer komen met een welkomstdrankje en Stuzzichini (borrelhapje).
Vervolgens krijg je uitleg over het verloop van de workshop en de recepten. Afhankelijk van het aantal deelnemers word je in kleine groepjes gedeeld of gaat individueel aan het werk.

Samen met de ander deelnemers kun je na het bereiden van verschillende gerechten, genieten van de heerlijkheden en de smaken van Italië.

Vanzelfsprekend krijg je alle recepturen mee naar huis.

Lunch: Gek op groente : € 61,50 p.p. (Ontvangst koffie/thee en iets lekkers, twee consumpties bij de lunch en receptenboekje) aanvang 11:00 uur Duur 3 uur

Diner: Gek op groente  € 65,00 p.p. (inclusief welkomstdrankje en hapje, twee consumpties bij het diner, koffie/thee na en het receptenboekje) aanvang 18:00 uur  Duur 3,5 uur ( andere aanvangstijd in overleg)

Minimale Inschrijving 8 personen!!!

 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]