Inschrijfformulieren

Met een van onderstaande formulieren kunt u zich inschrijven voor een Italiaanse kookworkshop bij A’Maggiore. Voor de INDIVIDUELE WORKSHOP (klik op onderstaande foto) kun je je alleen of met enkele vrienden opgegeven. Bij binnenkomst maak je onder het genot van een hapje en een drankje kennis met de andere deelnemers. Na een korte uitleg over het menu ga je samen koken en dineren. Elk kwartaal wordt er een nieuwe agenda met workshops bekend gemaakt!

Gaat er iemand trouwen en wil je een leuk vrijgezellenfeest? Boek dan een kookworkshop VRIJGEZELLENFEEST! (klik op onderstaande foto)Bij binnenkomst wordt aan een in huwelijkse sferen gedekte tafel, onder het genot van een hapje en een drankje uitleg gegeven of het verloop van de avond.  Daarna ga je samen koken en dineren. Je kan zelf aangeven voor welke datum je de workshop wilt boeken.

Ben jij gek op groente! Boek dan een lunchworkshop GEK OP GROENTE!(klik op onderstaande foto) In deze workshop leer je heerlijke gerechten maken met verse groente van het seizoen.De workshop is in de ochtend/middag (van h 10:30 tot h 14:00) te volgen.Uiteraard is een ander tijdstip in overleg ook mogelijk! Tijdens deze workshop leer je hoe je met verschillende groenten heerlijke warme en koude Italiaanse gerechten maakt, die je kunt serveren voor de lunch, lekker bij de borrel of als hoofd- of bijgerecht.
Bij binnenkomst krijg je onder het genot van een hapje en een drankje uitleg over het menu en de huisregels Daarna ga je samen koken en lunchen! Je kan je inschrijven vanaf 8 personen op een door jou gewenste datum.

 

 

VRIJGEZELLENFEEST!

WORKSHOP:VRIJGEZELLENFEEST!
LUNCH GEK OP GROENTE!

WORKSHOP:GEK OP GROENTE!
INDIVIDUELE INSCHRIJVING:

WORKSHOP: PRIMAVERA/VOORJAAR!