A' Maggiore

A' MAGGIORE

Groepsworkshop Inschrijfformulier:

A’ Maggiore biedt workshops aan voor groepen. Je kunt je in groepen van minimaal 8 en maximaal 20 personen opgeven voor een Italiaanse kookworkshop viergangen menu. Je kunt zelf aangeven welke datum je een workshop wilt volgen. De workshops worden gegeven van maandag t/m zaterdag.
De inhoud van de workshop staat onder dit inschrijfformulier nader omschreven.
    Je neemt een kijkje in de typisch Italiaanse keuken van A’ Maggiore. In deze workshop leer je een aantal basistechnieken van de Italiaanse keuken.
    Bij binnenkomst krijg je onder het genot van een aperitief en een hapje uitleg over het verloop van de avond, de huisregels en de recepturen. De kookavond zal vervolgens van start gaan. De groep wordt opgedeeld in kleinere groepjes die allemaal een deel van het menu maken onder begeleiding van Loredana Amato (A´ Maggiore). We gaan samen met verschillende verse producten een heerlijk viergangendiner klaarmaken. Vervolgens ga je samen genieten van het diner.
    Na het nuttigen van het zelfgemaakte diner is er natuurlijk nog koffie/thee om een gezellige avond af te sluiten. Vanzelfsprekend krijg je alle recepturen mee naar huis.

    Prijs € 69,00 p.p. inclusief welkomstdrankje, hapje, 2 consumpties bij het diner en koffie of thee na.

    WordPress PopUp Plugin