A' Maggiore

A' MAGGIORE

Kookworkshop Vrijgezellenfeest!

Samen koken en dineren! Een verrassende avond voor de bruid- of bruidegom-to-be …
De tafel is alvast in huwelijkse sferen gedekt!
  Bij binnenkomst krijg je, onder het genot van een aperitief en een klein hapje, uitleg over het verloop van de avond, de huisregels en de recepturen. De kookavond zal vervolgens van start gaan.
  De groep wordt opgedeeld in kleinere groepjes die allemaal een deel van het menu maken. Uiteraard mag de bruid of bruidegom aangeven welk deel van het menu zij willen maken, het is namelijk haar/zijn vrijgezellenfeest!
  Samen met verschillende verse producten maken jullie samen een heerlijk feestelijk Italiaans vier-gangen diner. Een voorgerecht, verse pasta en uiteraard  een heerlijk dessert.
  Vervolgens ga je samen genieten van het diner. Na het nuttigen van het zelfgemaakte diner is er natuurlijk nog koffie/thee om een gezellige avond af te sluiten.
  Vanzelfsprekend krijg je alle recepturen mee naar huis en zal het op maat gemaakte receptenboekje een leuk aandenken zijn voor de bruid of bruidegom.

  Prijs € 69,00 p.p. inclusief welkomstdrankje en hapje, 2 consumpties bij het diner, koffie/thee na en uiteraard het receptenboekje.

  WordPress PopUp Plugin