A' Maggiore

A' MAGGIORE

Groepsworkshop Pizza bakken Inschrijfformulier

A’ Maggiore biedt workshops aan voor groepen. Je kunt je voor het pizza bakken aanmelden met een groep van minimaal 10 en maximaal 20 personen. Je kunt zelf aangeven op welke datum je de workshop wilt volgen. De inhoud van de workshop staat onder dit inschrijfformulier nader omschreven.
    Bij binnenkomst neem je plaats bij de brandende pizzaoven en krijg je, onder het genot van een aperitief en een verrassend hapje, uitleg over het verloop van de avond, de huisregels en de recepturen. De kookavond zal vervolgens van start gaan.
    Samen ga je pizzadeeg maken en verschillende verse ingrediënten bereiden, die op de pizza’s komen. Vervolgens gaan we de verschillende pizza’s opmaken, bakken en opeten. Ook leer je de traditionele pizza Margherita maken en zul je zeker verrast zijn van de andere variaties. Vervolgens ga je samen genieten van de zelfgemaakte pizza’s en het dessert. Om een gezellige avond af te sluiten, is er ook nog koffie of thee na. Vanzelfsprekend krijg je alle recepturen mee naar huis.

    Prijs € 69,00 p.p. ( Inclusief welkomstdrankje en hapje, 2 consumpties, de pizza’s, dessert, koffie/thee en het receptenboekje).